Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 11/10/2023

Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 11/10/2023

Για σήμερα, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, προβλέπονται τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας. Στα κεντρικά και νότια τμήματα της Ελλάδας, καθώς και σε νησιά όπως η Εύβοια και η Κρήτη, αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ θα υπάρχει σταδιακή βελτίωση στις καιρικές συνθήκες σε πολλές περιοχές μέχρι το βράδυ.

Σε ό,τι αφορά τις θερμοκρασίες, αναμένεται να κυμανθούν από χαμηλές τιμές στα βόρεια και δυτικά της χώρας, όπου θα κυμαίνονται από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου, έως υψηλότερες τιμές στα νησιά του Ιονίου, τα οποία θα κυμαίνονται από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Αιγαίο αναμένεται να φτάσουν τα 6-7 μποφόρ, ενώ στον Πατραϊκό μπορεί να φτάσουν τα 6 μποφόρ.

Στην Αττική, θα υπάρχουν νεφώσεις και οι άνεμοι θα φυσούν από βόρειες κατευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές, με τους ανέμους να είναι αρχικά από ανατολικές κατευθύνσεις και στη συνέχεια από νότιες-νοτιοδυτικές, με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version