Εύβοια: Γυναίκα επιτέθηκε στον σύζυγό της με σπαθί μετά από καβγά για το… φαγητό

Εύβοια: Γυναίκα επιτέθηκε στον σύζυγό της με σπαθί μετά από καβγά για το… φαγητό

Ένα απίστευτο περιστατικό οικογενειακής βίας συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Εύβοιας. Μια γυναίκα, μετά καβγά με τον σύζυγό της σχετικά με το φαγητό, του επιτέθηκε χρησιμοποιώντας ένα σπαθί που βρισκόταν στον τοίχο του σπιτιού.

Ο γιος τους επενέβη και κατάφερε να απομακρύνει τη μητέρα του από τον πατέρα του, αφού η γυναίκα απείλησε να τον σκοτώσει με το σπαθί.

Μετά το περιστατικό, ο πατέρας και ο γιος εγκατέλειψαν το σπίτι, επιστρέφοντας αργότερα με τη συνοδεία της αστυνομίας για να πάρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Όταν ξαναπήγαν αργότερα στο σπίτι τους, αντίκρισαν τη γυναίκα να κρατά ένα μπαλτά. Επικαλούμενοι ανησυχίες για την ασφάλεια του 3,5 ετών παιδιού τους που βρισκόταν στο σπίτι, επικοινώνησαν με την αστυνομία.

Η αστυνομία συνεργάστηκε με μια γειτόνισσα για να την απασχολήσει και αφού πήραν το παιδί στη συνέχεια συνέλαβαν την 35χρονη.

Οι αρχές ενημέρωσαν τον αρμόδιο εισαγγελέα για το περιστατικό και αποφάσισαν να οδηγήσουν την 35χρονη σε εξέταση από ψυχίατρο, προκειμένου να εξεταστεί εάν υπάρχουν ψυχολογικά προβλήματα και αν απαιτείται νοσηλεία.

Σύμφωνα με τον σύζυγο, η γυναίκα είχε παρουσιάσει πρόσφατα σημάδια ψυχολογικών προβλημάτων.

Exit mobile version