Ισπανία: Πυρκαγιά σε πολυκατοικία – Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους τρία παιδιά

Ισπανία: Πυρκαγιά σε πολυκατοικία - Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους τρία παιδιά

Μια τραγωδία σκόρπισε θλίψη στη Βίγο, στη βορειοδυτική Ισπανία, όπου ένας ενήλικος και τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια μιας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μια πολυκατοικία. Ο εκπρόσωπος του δημαρχείου της Βίγο ανακοίνωσε το τραγικό γεγονός και επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν τέσσερις νεκροί, μεταξύ των οποίων τρεις ανήλικοι και ένας ενήλικος. Λεπτομέρειες για την ταυτότητα και την σχέση των θυμάτων δεν έχουν δοθεί ακόμη, αλλά πιθανότατα πρόκειται για μητέρα και τα παιδιά της.

Εννέα τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, με τρεις από αυτούς να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, ανάμεσά τους ένα κορίτσι 8 ετών. Μεταξύ των σοβαρά τραυματισμένων είναι και ο πατέρας των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους, καθώς και η αδελφή τους.

Η πυρκαγιά ξέσπασε κοντά στις 4:00 τα ξημερώματα σε μια πολυκατοικία στην παραλιακή πόλη της Γαλικίας. Οι πυροσβέστες έλαβαν άμεσα την ειδοποίηση και έφθασαν στο σημείο σε ελάχιστα λεπτά, καταφέρνοντας να απομακρύνουν τα θύματα και να κατασβέσουν τη φωτιά. Η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει ακόμη άγνωστη.

Ο δήμαρχος του Βίγο κήρυξε τριήμερο πένθος στην πόλη.

Exit mobile version