Περιστέρι: Στραγγάλισαν 35χρονο επειδή «πείραξε» γυναίκα – Πέταξαν το πτώμα του σε πάρκινγκ

Περιστέρι: Στραγγάλισαν 35χρονο επειδή «πείραξε» γυναίκα - Πέταξαν το πτώμα του σε πάρκινγκ

Σοκ προκαλούν οι ανακαλύψεις που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα που διεξήχθη για τη δολοφονία ενός 35χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός τον περασμένο Μάρτιο σε έναν χώρο στάθμευσης στον Ασπρόπυργο.

Από ό,τι φαίνεται, η ανθρωποκτονία αυτή έγινε επειδή το θύμα πείραξε την γυναίκα ενός από τους υπόπτους, όλοι τους πακιστανικής καταγωγής. Ο άνδρας αυτός επιθυμούσε εκδίκηση κατά του 35χρονου, και τέσσερις φίλοι του του φαίνεται ότι τον βοήθησαν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα διέμενε σε ένα διαμέρισμα στον Περιστέρι, που ανήκε στον έναν από τους κατηγορούμενους, ενώ στον ίδιο όροφο διέμενε και ένα δεύτερο ζευγάρι, που εμπλέκεται επίσης στην υπόθεση.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ένας από τους υπόπτους έπεσε σε αντιφάσεις σχετικά με τις κινήσεις του την ώρα της δολοφονίας, κάτι που άρχισε να ανοίγει νέες προοπτικές στην έρευνα. Επίσης, αξιοποιήθηκαν υλικά από κάμερες ασφαλείας.

Φαίνεται ότι η δολοφονία διαπράχθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε το θύμα στον Περιστέρι, και στη συνέχεια οι ύποπτοι μετέφεραν το πτώμα στον Ασπρόπυργο. Το θύμα, όπως φαίνεται από τα τραύματά του, πάλεψε για τη ζωή του, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε, καθώς τον στραγγάλισαν με βρόγχο.

Η εξιχνίαση του εγκλήματος έγινε από την αστυνομία της Αττικής, και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Exit mobile version