Πέθανε ο παλιός ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαλήτσος

Πέθανε ο παλιός ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαλήτσος

Η ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα αποχαιρέτησε χθες μια ιστορική φυσιογνωμία του Άρη, καθώς ο Γιάννης Μιχαλήτσος έφυγε από τη ζωή μετά από μια δύσκολη μάχη με ασθένεια. Ο Μιχαλήτσος, που αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Άρη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1957 στη Βέροια και αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες της ομάδας του Άρη. Σε μικρή ηλικία εντάχθηκε στον σύλλογο και έγινε ένα από τα σύμβολα της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Οι φίλαθλοι του Άρη τον αντιμετώπιζαν ως έναν από τους πιο πιστούς “στρατιώτες” της ομάδας, καθώς ποτέ δεν αρνήθηκε να αναλάβει δύσκολες αποστολές, αλλά αντίθετα, πάντα τάχθηκε υπέρ του Άρη, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

Η ΚΑΕ Άρης μέσω μιας ανάρτησης σε ένα από τα προφίλ της στο διαδίκτυο, η ομάδα εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον πρώην ποδοσφαιριστή, προπονητή και σκάουτ των “κιτρινόμαυρων”, στην οποία αναφέρεται:

«Η οικογένεια του Αρη είναι πιο φτωχή. Ένας από τους πιο πιστούς «στρατιώτες» του συλλόγου, ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων. Η ΚΑΕ Άρης Midea εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή του συλλόγου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Exit mobile version