Τοξική θηλυκότητα: μητέρα και κόρη έβριζαν, έφτυναν, δάγκωσαν αστυνομικό σε πτήση

Τοξική θηλυκότητα: μητέρα και κόρη έβριζαν, έφτυναν, δάγκωσαν αστυνομικό

Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε σε πτήση που προκάλεσε αναστάτωση τόσο στους επιβάτες όσο και στην Ελληνική Αστυνομία. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους από το Μάντσεστερ προς το Ηράκλειο, δύο Βρετανίδες, μια 55χρονη γυναίκα και η 24χρονη κόρη της, προκάλεσαν αναταραχή και πανικό κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο γυναίκες προκάλεσαν επεισόδια, ενώ έβριζαν, έφτυναν και έφτασαν σε σημείο να επιτεθούν σωματικά σε άλλον επιβάτη. Λόγω της εξύβρισης και της σωματικής βίας που άσκησαν, ειδοποιήθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές. Κατά τη διάρκεια της προσγείωσης, η Ελληνική Αστυνομία, η οποία είχε ήδη κληθεί, περίμενε προκειμένου να συλλάβει τις δυο γυναίκες, με την 24χρονη να προσπαθεί να διαφύγει με το μικρό κοριτσάκι της. Κατά την προσπάθεια αυτή, δάγκωσε έναν αστυνομικό στο χέρι του!

Η αστυνομία συνέλαβε τις δύο γυναίκες, οι οποίες οδηγήθηκαν άμεσα στα κρατητήρια. Ανάμεσα σε άλλα, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, άσκηση βίας κατά υπαλλήλου και πρόσκληση σωματικής βλάβης

Exit mobile version