Βόλος: Μέθυσε και έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην του – Μετά δεν θυμόταν τίποτα

Βόλος: Μέθυσε και έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην του - Μετά δεν θυμόταν τίποτα

Στη Νέα Ιωνία Βόλου σημειώθηκε ένα επικίνδυνο περιστατικό το βράδυ της Δευτέρας (9/10), καθώς ένας 65χρονος άνδρας άναψε φωτιά στο πρώην σπίτι της πρώην συζύγου του. Όταν ρωτήθηκε για εξηγήσεις, ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τίποτα.

Σύμφωνα με το gegonota.news, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο υπόγειο του σπιτιού, όπου βρισκόταν και ο λέβητας για το φυσικό αέριο, αλλά ευτυχώς κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική, η οποία άρχισε αμέσως τις έρευνες για να εντοπίσει τον υπεύθυνο, ο οποίος ήταν πρώην σύζυγος της ιδιοκτήτριας του σπιτιού.

Ο 65χρονος, ο οποίος φαίνεται είναι αλκοολικός, είχε προηγουμένως περιπλανηθεί στην γειτονιά και έξω από το σπίτι. Τόσο οι πυροσβέστες όσο και η πρώην σύζυγός του προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του τηλεφωνικά, βέβαιοι πως εκείνος έβαλε τη φωτιά.

Μετά την πυρκαγιά, ο 65χρονος επέστρεψε σε ένα μπαρ όπου είχε ξεκινήσει να πίνει αλκοόλ και εκεί συνελήφθη από τις αρχές. Η πρώην σύζυγός του δεν επιθυμούσε να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του, αλλά ζήτησε τη συμμετοχή του σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Ο 65χρονος κατέθεσε στον ανακριτή ότι δεν θυμόταν πώς ξεκίνησε η φωτιά, πώς έφτασε στο πρώην του σπίτι, ή πώς συνελήφθη.

Ο δράστης οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας στην Χαλκίδα.

Exit mobile version