Θανατηφόρο τροχαίο στη Σαντορίνη: Νεκρή νεαρή κοπέλα σε τροχαίο με ΙΧ που οδηγούσε η μητέρα της

Θανατηφόρο τροχαίο στη Σαντορίνη: Νεκρή νεαρή κοπέλα σε τροχαίο με ΙΧ που οδηγούσε η μητέρα της

Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα στη Σαντορίνη, το βράδυ της Πέμπτης (12/10), είχε ως θύμα μία νεαρή κοπέλα. Σύμφωνα με το cyclades24.gr, η τραγική σύγκρουση συνέβη σε ένα σημείο καρμανιόλα, κοντά στο Καρτεράδο, αμέσως μετά το “καντίνα” στην άνοδο από τη Μεσσαριά.

Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, η νεαρή κοπέλα, η οποία ήταν συνοδηγός σε ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα, έχασε τη ζωή της. Η οδηγός του αυτοκινήτου, που είναι μητέρα της ατυχούς νεαρής, τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ και οι δύο οδηγοί των άλλων οχημάτων νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Θήρας με σοβαρά τραύματα.

Ο κεντρικός δρόμος παρέμεινε κλειστός για περίπου 2,5 ώρες, προκειμένου να απομακρυνθούν τα οχήματα, τα οποία υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, και για τον καθαρισμό της οδού από τα λιπαντικά που είχαν χυθεί σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου.

Η αστυνομία της Θήρας διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα στο παρελθόν, σύμφωνα με το κυκλαδίτικο μέσο.

Exit mobile version