Αίγιο: Συμπλοκή με πυροβολισμούς μεταξύ αστυνομικών και δραστών που προσπάθησαν να διαρρήξουν ΑΤΜ

Αίγιο: Συμπλοκή με πυροβολισμούς μεταξύ αστυνομικών και δραστών που προσπάθησαν να διαρρήξουν ΑΤΜ

Χθες το πρωί στο Αίγιο σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ τεσσάρων άγνωστων δραστών και αστυνομικών, καθώς οι δράστες προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα ΑΤΜ τράπεζας που βρισκόταν στον χώρο ενός σούπερ-μάρκετ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πλήρωμα ενός αστυνομικού περιπολικού αντιλήφθηκε την προσπάθεια διάρρηξης και αντέδρασε, με αποτέλεσμα οι άγνωστοι δράστες να ανοίξουν πυρ εναντίον των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, χωρίς να υπάρξει αναφορά για τραυματισμούς.

Στη συνέχεια, οι δράστες δραπέτευσαν με ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς την παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου. Λίγο αργότερα, το αυτοκίνητό τους βρέθηκε καμένο κοντά στην ανατολική είσοδο της πόλης. Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο των δραστών ήταν κλεμμένο.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, συλλέγοντας στοιχεία από τον χώρο της προσπάθειας διάρρηξης και το σημείο όπου βρέθηκε το καμένο αυτοκίνητο. Επίσης, αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή.

Exit mobile version