Φλώρινα: Απίστευτο τροχαίο με δύο νεκρούς

Φλώρινα: Απίστευτο τροχαίο με δύο νεκρούς

Μια συγκλονιστική εξέλιξη προκύπτει από ένα τραγικό αυτοκινητιστικό ατύχημα που συνέβη στο κέντρο της Φλώρινας τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένας 25χρονος οδηγός και ένας 80χρονος επιβάτης, καρφώθηκε στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη στη συμβολή των οδών Γρεβενών και Βογατσικό. Οι δύο άνδρες ανασύρθηκαν από το αυτοκίνητο χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η υπόθεση αποκτά μια διαφορετική πτυχή. Αναφέρεται ότι το αυτοκίνητο ανήκε σε έναν ιατρό από την πόλη, ο οποίος είχε ξεκινήσει με τον 80χρονο φίλο του για να πάνε στην εκκλησία. Ο ιδιοκτήτης δέχθηκε επίθεση από τον 25χρονο, ο οποίος έκλεψε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει, οδηγώντας με πολύ μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να συμβεί η μοιραία σύγκρουση.

Οι αρχές διενεργούν έρευνα, και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φαίνεται ότι ο κλέφτης ενδέχεται να μην είχε συνειδητοποιήσει την παρουσία του δεύτερου ατόμου στο αυτοκίνητο.

Exit mobile version