ΗΠΑ: 71χρονος μαχαίρωσε μητέρα και δολοφόνησε τον 6χρονο γιο της – Ο δράστης φώναζε «Οι μουσουλμάνοι πρέπει να πεθάνετε»

ΗΠΑ: 71χρονος μαχαίρωσε μητέρα και δολοφόνησε τον 6χρονο γιο της – Ο δράστης φώναζε «Οι μουσουλμάνοι πρέπει να πεθάνετε»

Τρομερή ανθρωποκτονία παιδιού 6 ετών σημειώθηκε με αγριότητα στο Ιλινόις, όταν ένα παιδί παλαιστινιακής καταγωγής, δέχτηκε 26 μαχαιριές σε μια επίθεση που ερευνάται ως έγκλημα μίσους.

Η αστυνομία στην Κομητεία Γουίλ υποστηρίζει πως αυτή η αποτρόπαια πράξη σχετίζεται με τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

Το περιστατικό αφορά τον 71χρονο ιδιοκτήτη της ισογείου κατοικίας, Τζόζεφ Κζούμπα, καθώς και τη μητέρα και το 6χρονο παιδί που νοίκιαζαν το διαμέρισμα.

Οι βοηθοί του σερίφη, δέχθηκαν κλήση εκτάκτου ανάγκης και πήγαν και ανακάλυψαν τη μητέρα και το παιδί στο υπνοδωμάτιό τους. Και οι δύο είχαν υποστεί πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, τον λαιμό και τα άνω άκρα και διακομίστηκαν επειγόντως στο νοσοκομείο. Η 32χρονη μητέρα υπέστη 12 μαχαιριές και αναρρώνει από τα τραύματα της, ενώ αναμένεται να επιζήσει.

Δυστυχώς, το 6χρονο αγόρι, που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, απεβίωσε στο νοσοκομείο. Ο ιατροδικαστής κατάφερε να αφαιρέσει το μαχαίρι από την κοιλιά του παιδιού πριν από την ιατροδικαστική εξέταση. Το παιδί είχε υποστεί 26 μαχαιριές από ένα στρατιωτικό μαχαίρι με οδοντωτή λάμα μήκους 17,5 εκατοστών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της κατοικίας, έχοντας παρακολουθήσει τις ειδήσεις, επισκέφθηκε την κατοικία και όταν η μητέρα ανοίγοντας την πόρτα, τον συνάντησε, την πνίγει και στη συνέχεια χτύπησε το παιδί με μαχαίρι 12 φορές. Στη συνέχεια, με το μαχαίρι στο χέρι, φώναξε «Οι μουσουλμάνοι πρέπει να πεθάνετε» και έκανε την απάνθρωπη επίθεση.

Exit mobile version