Βόλος: Συνελήφθη ο πρώην καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Λιαδέλης μετά από συμπλοκή με πυροβολισμούς σε κλαμπ

Βόλος: Συνελήφθη ο πρώην καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Λιαδέλης μετά από συμπλοκή με πυροβολισμούς σε κλαμπ

Συ ελήφθη ο πρώην μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης, μαζί με άλλα εφτά άτομα, μετά από πυροβολισμούς έξω από ένα μπαρ που ανήκει σε αυτόν, στην περιοχή του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα του Σαββάτου, δύο πελάτες του μπαρ, αλβανικής καταγωγής, είχαν έναν έντονο καβγά με έναν άλλο πελάτη, επίσης αλβανικής καταγωγής.

Οι τρεις άνδρες βγήκαν έξω από το μπαρ για να επιλύσουν τη διαφορά τους, και στο σημείο εμφανίστηκε επίσης ο Παναγιώτης Λιαδέλης με υπαλλήλους του μπαρ, οι οποίοι υποστήριξαν τον πελάτη που είχε δεχθεί την επίθεση. Οι δύο αλβανικοί εγκατέλειψαν το σημείο και φάνηκε ότι η διαμάχη είχε επιλυθεί.

Παρόλα αυτά, οι δύο Αλβανοί επέστρεψαν λίγο αργότερα και πυροβόλησαν επτά φορές στον αέρα, προτού τραπούν σε φυγή. Ο θαμώνας του μπαρ, ο Παναγιώτης Λιαδέλης και οι υπάλληλοι φέρεται να ακολούθησαν τους δύο αλβανικής καταγωγής άνδρες, οι οποίοι καταγγέλλεται ότι ξεκίνησαν το επεισόδιο στο μπαρ.

Όλοι συνελήφθησαν, με τους δύο Αλβανούς να κατηγορούνται για παραβίαση του νόμου περί όπλων και τους υπόλοιπους συλληφθέντες για παράβαση του άρθρου 310 του Ποινικού Κώδικα (Βαριά Σωματική Βλάβη).

Ένας από τους δύο αλβανικής καταγωγής άνδρες τραυματίστηκε στο πρόσωπο κατά την επεισοδιακή σύγκρουση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου και νοσηλεύεται.

Exit mobile version