Αγρίνιο: Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ μαθητών σε σχολείο – Στο νοσοκομείο μία μαθήτρια Δ’ Δημοτικού

Αγρίνιο: Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ μαθητών σε σχολείο - Στο νοσοκομείο μία μαθήτρια Δ' Δημοτικού

Άλλο ένα σοβαρό περιστατικό βίας ανάμεσα σε μαθητές σημειώθηκε την Τετάρτη σε ένα δημοτικό σχολείο στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα ένα κορίτσι να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το acheloostvnews.gr, δύο μαθητές της Δ΄ τάξης αρχικά είχαν λεκτικό διαπληκτισμό, όταν η μία πλευρά προσπάθησε να υπερασπιστεί τον μικρότερο αδελφό της, ο οποίος ζήτησε βοήθεια για να αντιμετωπίσει τα προσβλητικά σχόλια που δέχονταν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κατάσταση ξέφυγε και χρειάσθηκε η παρέμβαση πέντε δασκάλων για να χωρίσουν τους μαθητές.

Ωστόσο, ένα κορίτσι τραυματίστηκε. Το κορίτσι παρουσίασε επεισόδια εμετού και πόνου στο ύψος του νεφρού και για τον λόγο αυτό διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Εκεί, οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι ήταν απαραίτητη η μεταφορά της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

Στη συνέχεια, η μαθήτρια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων για να εξακριβωθεί αν υπήρχε ρήξη οργάνου, το οποίο, ευτυχώς, αποκλείστηκε. Μετά τις κατάλληλες οδηγίες στους γονείς για τα επόμενα βήματα, η μαθήτρια πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο αργά το απόγευμα.

Exit mobile version