Aκατάλληλο κρίθηκε το γήπεδο των Σερρών – Άγνωστο τι θα γίνει με το ματς Πανσερραϊκός – Άρης

Aκατάλληλο κρίθηκε το γήπεδο των Σερρών - Άγνωστο τι θα γίνει με το ματς Πανσερραϊκός - Άρης

Καταιγιστικά είναι τα νέα σχετικά με το δημοτικό γήπεδο των Σερρών, το οποίο λειτουργεί ως έδρα για την ομάδα του Πανσερραϊκού.

Μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης, ο Πρόεδρός της, Χαράλαμπος Χορταράς, ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας του δημοτικού γηπέδου των Σερρών για αόριστο χρονικό διάστημα.

Η Επιτροπή λάβει υπόψη την αναφερόμενη μελέτη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες από το Infonews24, αναφέρει προβλήματα στατικής ανεπάρκειας και τη συνεπακόλουθη απειλή για την ασφάλεια τόσο των χρηστών του γηπέδου όσο και των γειτονικών δομών.

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι οι δυτικές και ανατολικές κερκίδες του γηπέδου θα πρέπει να παραμείνουν εκτός χρήσης μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης.

Με αυτές τις ανακοινώσεις, το παιχνίδι που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Άρη βρίσκεται σε αβεβαιότητα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Χορταράς στο Infonews24 αναφέρει: «Μόλις τελείωσε συνεδρίαση της Επιτροπής. Το γήπεδο κρίθηκε ακατάλληλο. Δεν μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία του. Γι’ αυτό κι εμείς θα ανακαλέσουμε την άδεια λειτουργίας. Χθες μας προσκομίστηκε έγγραφο από την Υπηρεσία Δόμησης που ‘βγάζει’ ακατάλληλες τις κερκίδες»

Exit mobile version