ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Πέρασε η πρόταση Κασσελάκη για συνέδριο 23-25 Φεβρουαρίου

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Πέρασε η πρόταση Κασσελάκη για συνέδριο 23-25 Φεβρουαρίου

Εγκρίθηκε η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, για συνέδριο στις 23-25 Φεβρουαρίου και Κεντρική Επιτροπή στις 11-12 Νοεμβρίου. Μετά από αυτό, αναφέρουν κύκλοι της Κουμουνδούρου, αρχίζει άμεσα η υλοποίηση του οδικού χάρτη μέχρι το επικείμενο συνέδριο, στις 23-25 Φεβρουαρίου 2024.

Σύμφωνα με την πρόταση που παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης και εγκρίθηκε από την Πολιτική Γραμματεία, από τον Νοέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο θα διοργανωθούν 13 περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια. Σκοπός αυτών των συνεδρίων είναι να δημιουργηθεί ένας ανοιχτός διάλογος με τις τοπικές κοινωνίες και να αναδειχθούν τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Παράλληλα, θα διοργανώνονται ειδικές εκδηλώσεις με ειδικότερη εστίαση σε θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Αυτά περιλαμβάνουν την ακρίβεια, το κοινωνικό κράτος, την στέγη, τα κόκκινα δάνεια και την πρωτογενή παραγωγή. Επιπλέον, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην αποκατάσταση των περιοχών της χώρας που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Exit mobile version