Ο καιρός σήμερα 21/10/2023: Αίθριος με λίγες νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας

Ο καιρός σήμερα 21/10/2023: Αίθριος με λίγες νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας

Σήμερα, Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με ελάχιστη παρουσία νεφώσεων, ενώ τοπικές ομίχλες ενδέχεται να δημιουργηθούν κυρίως τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι και τοπικά ισχυροί από νότιες κατευθύνσεις, ενώ στο Ιόνιο αναμένεται να επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί νότιοι άνεμοι.

Τις πρωινές ώρες θα υπάρχει ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, με ελάχιστες νεφώσεις στη Βορειοανατολική Ελλάδα και στην Αττική. Μετά το μεσημέρι, αναμένεται αύξηση των νεφώσεων από δυτικά, αλλά και περιόδους ηλιοφάνειας. Σε ορισμένες περιοχές ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχοπτώσεις, κυρίως κατά τις πρωινές ώρες.

Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 11 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ανάλογα με την περιοχή. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, αλλά στο Αιγαίο αναμένεται να είναι ασθενείς έως μέτριοι.

Στην Αττική, τις πρώτες πρωινές ώρες ενδέχεται να υπάρξουν τοπικές βροχοπτώσεις, ενώ αργότερα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου, και οι άνεμοι θα είναι ασθενείς από νότιες κατευθύνσεις.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν κυρίως από νοτιοανατολικές κατευθύνσεις, είναι ασθενείς.

Exit mobile version