Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε επιχείρηση ανακύκλωσης στη Σίνδο – Τέσσερις συλλήψεις για διαρρήξεις και κλοπές

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε επιχείρηση ανακύκλωσης στη Σίνδο – Τέσσερις συλλήψεις για διαρρήξεις και κλοπές

Εταιρεία ανακύκλωσης στη Σίνδο Θεσσαλονίκης έπεσε θύμα ληστείας, όταν τρεις δράστες, με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν εργαλεία, καλώδια χαλκού και μία γεννήτρια βενζίνης, η αξία των οποίων ανέρχεται συνολικά σε 70.000 ευρώ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και μετά από αστυνομική έρευνα, συνελήφθη ένας από τους δράστες, ο οποίος είναι 49 ετών και αλλοδαπός.

Ταυτόχρονα, ένας 36χρονος αλλοδαπός συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου, για κατηγορίες που αφορούν 17 διαφορετικές κλοπές από τον περασμένο Ιούλιο. Οι κλοπές αυτές συμπεριλαμβάνουν διαρρήξεις σε μονοκατοικίες στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, κατά τις οποίες αφαιρέθηκαν χρήματα, οικιακές συσκευές και ηλεκτρονικές συσκευές, μεταξύ άλλων. Ο 36χρονος εισέβαλλε σε κατοικίες ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν ένας 38χρονος αλλοδαπός και ένας 26χρονος ημεδαπός, καθώς εντοπίστηκαν στην κατοχή τους πολλά προϊόντα για τα οποία δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν την προέλευση. Οι αρχές υποθέτουν ότι αυτά τα προϊόντα προέρχονται από κλοπές.

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Exit mobile version