Μυστικό ραντεβού Παπανδρέου-Τσίπρα, σε μπαρ στο Στρασβούργο

Μυστικό ραντεβού Παπανδρέου-Τσίπρα, σε μπαρ στο Στρασβούργο

Την προηγούμενη Τρίτη βράδυ, στο γραφικό Στρασβούργο, πελάτες ενός μπαρ δίπλα στο Sofitel είδαν δύο γνωστά πρόσωπα να μπαίνουν και να παραγγέλνουν ποτά: ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης, αλλά εκτός από τις επίσημες συναντήσεις που είχαν με άλλους βουλευτές, αποφάσισαν να έχουν ένα ξεχωριστό ραντεβού σε ένα… ουδέτερο μέρος, με προφανή σημασία. Τη συνάντησή τους αποκάλυψαν τα ΝΕΑ στο χθεσινό τους φύλλο, αν και δεν πρόκειται για δείπνο σε εστιατόριο, αλλά για ποτό σε ένα μπαρ.

Κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά το περιεχόμενο της συζήτησής τους, που διήρκησε για πάνω από δύο ώρες στο μπαρ του Στρασβούργου. ” Όπως όμως διαβεβαιώνουν άνθρωποι που γνώριζαν τη συνάντηση : «Δεν συνωμότησαν πάντως»

Κάποιοι καχύποπτοι συνδυάζουν τη συνάντηση αυτή με τις παρασκηνιακές κινήσεις αλλά και δημόσιες δηλώσεις περί όσμωσης των δύο χώρων, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. «Στην πορεία θα πάρουν θέση και Τσίπρας και ο Παπανδρέου» ανέφεραν στελέχη που επιθυμούν μια τέτοια εξέλιξη.

Exit mobile version