Ασύλληπτη τραγωδία στις ΗΠΑ: 31χρονη σκότωσε τα δίδυμα πεντάχρονα παιδιά της και αυτοκτόνησε

Ασύλληπτη τραγωδία στις ΗΠΑ: 31χρονη σκότωσε τα δίδυμα πεντάχρονα παιδιά της και αυτοκτόνησε

Φρίκη στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς η αυτοκτονία μιας 31χρονης αποκάλυψε μια οικογενειακή τραγωδία. Τα δύο δίδυμα παιδιά της, πέντε ετών, βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους στη Φλόριντα.

Η τραγική αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε στην πόλη Sanford της Φλόριντα και ξεκίνησε όταν ένας αυτόπτης μάρτυρας είδε την 31χρονη Catorreia Hutto να πηδά από γέφυρα στη λίμνη Jessup και ενημέρωσε τις τοπικές αρχές.

Η σορός της γυναίκας ανασύρθηκε από τη λίμνη, και στη συνέχεια, οι αρχές πήγαν να ελέγξουν το σπίτι της. Εκεί βρήκαν τα δύο παιδιά της, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, νεκρά. Παρόλο που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου τους, οι τοπικές αρχές υποψιάζονται ότι πρόκειται για δολοφονία που ακολούθησε αυτοκτονία, με τη μητέρα των παιδιών να είναι η κύρια ύποπτη για το διπλό έγκλημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα παιδιά δεν φέρουν εμφανή σημάδια τραυματισμού και βρέθηκαν νεκρά στα κρεβάτια τους. Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται, ενώ η μητέρα της 31χρονης δήλωσε ότι η κόρη της έπασχε από χρόνια κατάθλιψη.

Exit mobile version