Ρόδος: Τουρίστριες τραυμάτισαν με αυτοκίνητο 67χρονο γιατί τους είπε να μη σταθμεύσουν σε… ιδιωτικό πάρκινγκ

Ρόδος: Τουρίστριες τραυμάτισαν με αυτοκίνητο 67χρονο γιατί τους είπε να μη σταθμεύσουν σε... ιδιωτικό πάρκινγκ

Δύο γυναίκες από την Αγγλία προκάλεσαν επεισόδιο στο Φαληράκι της Ρόδου, όταν πάρκαραν σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και όταν οι ιδιοκτήτες τους ζήτησαν να φύγουν, εκείνες αρνήθηκαν, εξύβρισαν τους ιδιοκτήτες και επιχείρησαν να χτυπήσουν έναν από αυτούς με το αυτοκίνητό τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου κοντά στις 8.30 το βράδυ, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία. Οι δύο τουρίστριες, 35 και 31 ετών, είχαν παρκάρει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό τους σε ιδιωτικό χώρο που ανήκει σε δύο άνδρες, 30 και 67 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο ανδρών στην αστυνομία, όταν τους ζήτησαν να φύγουν, μία από τις γυναίκες εξύβρισε και απείλησε τους ιδιοκτήτες, και ακολούθησε διαπληκτισμός. Στη συνέχεια, η οδηγός του αυτοκινήτου έβαλε όπισθεν και προσπάθησε να χτυπήσει τον 30χρονο, αλλά ο 67χρονος πατέρας του τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 30χρονος.

Οι γυναίκες συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν ποινικές κατηγορίες για:

– Έκθεση,

– Επικίνδυνη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή,

– Εξύβριση από κοινού κατά συρροή,

– Απειλή από κοινού κατά συρροή

Οι δύο γυναίκες παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου, η δίκη έγινε την Παρασκευή μετά από αναβολή και καταδικάστηκαν η 31χρονη σε συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών με τριετή αναστολή και η 35χρονη σε συνολική ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή. Ενώπιον του Δικαστηρίου οι δύο κατηγορούμενες αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται, ισχυρίστηκαν ότι ήθελαν απλώς να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους, ενώ για τον τραυματισμό του 67χρονου είπαν πως δεν τον αντιλήφθηκαν.

Exit mobile version