Οργή στο Ισραήλ: Ο γιος του Νετανιάχου παραμένει στο Μαϊάμι αντί να επιστρέψει στο Ισραήλ και να πολεμήσει

Οργή στο Ισραήλ: Ο γιος του Νετανιάχου παραμένει στο Μαϊάμι αντί να επιστρέψει στο Ισραήλ και να πολεμήσει

Ο γιός του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο Γιαΐρ, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις καθώς συνεχίζει να διαμένει στο Μαϊάμι, ενώ οι έφεδροι στρατιώτες επέστρεψαν στο Ισραήλ για να συμμετάσχουν στον αγώνα κατά της Χαμάς.

Συγκεκριμένα, περίπου 360.000 έφεδροι στρατιώτες κλήθηκαν να επιστρέψουν στο Ισραήλ για να συμμετάσχουν στις στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Ο 32χρονος Γιαΐρ Νετανιάχου βρίσκεται στη Φλόριντα τουλάχιστον από τον περασμένο Απρίλιο, μετά από εντολή του πατέρα του να σταματήσει τις αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα για τις οποίες αντιμετώπισε νομικά προβλήματα λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης.

Ωστόσο, ο 32χρονος Γιαΐρ Νετανιάχου, που βρίσκεται στη Φλόριντα τουλάχιστον από τον περασμένο Απρίλιο, εξακολουθεί και παραμένει στο Μαϊάμι, γεγονός που προκαλεί δυσαρέσκεια και εκνευρισμό των στρατιωτών. Ένας εθελοντής στρατιώτης που υπηρετεί στο βόρειο μέτωπο του Ισραήλ δήλωσε στους Times: “Ο Γιαΐρ απολαμβάνει τη ζωή του στο Μαϊάμι Μπιτς, ενώ εμείς είμαστε εκείνοι που αφήνουμε τα πάντα πίσω μας, τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, για να προστατεύσουμε την πατρίδα και τη χώρα μας. Οι αδερφοί μας, οι πατεράδες μας, οι γιοί μας, όλοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, αλλά ο Γιαΐρ δεν είναι ακόμα εδώ. Αυτό δεν συμβάλλει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης προς την ηγεσία της χώρας”.

Exit mobile version