Ο καιρός σήμερα, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου: Λίγα σύννεφα και τοπικές βροχές

Ο καιρός σήμερα, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου: Λίγα σύννεφα και τοπικές βροχές

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), αναμένονται αραιές συννεφιές σε διάφορες περιοχές, με την πιο έντονη συγκέντρωση νεφώσεων να παρουσιάζεται στα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα δυτικά μέρη, όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές.

Το πρωί, η ορατότητα σε ορισμένες περιοχές θα είναι περιορισμένη λόγω ομίχλης. Επιπλέον, η παρουσία αφρικανικής σκόνης είναι αναμενόμενη στα νοτιοανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές κατευθύνσεις με ένταση 3 με 5 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι στο Αιγαίο θα ενισχυθούν τοπικά φτάνοντας μέχρι και 6 μποφόρ.

Οι θερμοκρασίες, αναμένεται να παραμείνουν σταθερές χωρίς σημαντικές μεταβολές, με τις μέγιστες θερμοκρασίες να φτάνουν τους 24 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια μέρη και τους 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου στις υπόλοιπες περιοχές.

Παρακάτω, παρουσιάζουμε τις προγνώσεις και για δύο συγκεκριμένες περιοχές:

Για την Αττική Αναμένονται αραιές συννεφιές, με διαστήματα πιο πυκνές νεφώσεις. Οι Άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι με ένταση 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Καιρός: Για τη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές συννεφιές, με διαστήματα πιο πυκνές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί με ένταση 3 με 4 μποφόρ, ενώ το απόγευμα θα πνέουν νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version