Κιβωτός του Κόσμου: Καταγγελία 12χρονης για ξυλοδαρμό και ξεγύμνωμα

Κιβωτός του Κόσμου: Καταγγελία 12χρονης για ξυλοδαρμό και ξεγύμνωμα

Η Ελληνική Αστυνομία διενεργεί έρευνα για καταγγελίες που αφορούν περιστατικά βίας και ξεγυμνώματος εναντίον μιας 12χρονης κοπέλας που διαμένει σε μια από τις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Η πρώτη καταγγελία αφορά ένα περιστατικό βίας που συνέβη στη δομή στην περιοχή της Αθήνας. Η “Κιβωτός” βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο παρόμοιων καταγγελιών, μόλις μετά από λίγους μήνες.

Την καταγγελία έκανε στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού ο πατέρας της 12χρονης.

Συγκεκριμένα, ο 53χρονος πατέρας, που είναι παντρεμένος με μια 51χρονη και έχουν δύο παιδιά, ανέφερε ότι τον Φεβρουάριο του 2022, με εντολή εισαγγελέα, πραγματοποιήθηκε η απομάκρυνση των δύο ανήλικων από το σπίτι των γονέων τους και η ανάθεση της επιμέλειας τους στην δομή με την ονομασία «Κιβωτός του Κόσμου».

Τον Σεπτέμβριο του 2023, τα παιδιά μεταφέρθηκαν στην δομή στην περιοχή του Κολωνού στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, η 12χρονη κοπέλα ανέφερε στον πατέρα της ότι κατά τη διαμονή της στη δομή της “Κιβωτού του Κόσμου,” μια από τις κοινωνικές λειτουργούς την είχε επιτεθεί σωματικά, χωρίς να καταθέσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Σε μια δεύτερη συνάντηση ανάμεσα στην 12χρονη κοπέλα και τους γονείς της, αναφέρθηκε επίσης ότι κατά τη διαμονή της στη δομή, ένα αγόρι την ξεγύμνωσε και την φωτογράφισε με το κινητό του παρουσία και άλλων παιδιών, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την ταυτότητα των παιδιών.

Βάσει αυτών των καταγγελιών, η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα.

Exit mobile version