ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0: Τον νίκησε άνετα και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-0: Τον νίκησε άνετα και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας

Η ΑΕΚ ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League μετά τη νίκη της 2-0 επί του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής. Οι πρωταθλητές κέρδισαν με γκολ του Πινέδα στο 17′ και του Ελίασον στο 54′, φτάνοντας τους 20 βαθμούς και πλέον βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από τον πρώτο Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ εμφανίστηκε πολύ σίγουρη στο παιχνίδι, ενώ ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα αντανακλά αυτήν την απόδοση. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν ούτε μια επικίνδυνη ευκαιρία και αυτό είναι χρεώνεται αναμφίβολα στην προπονητική επιδεξιότητα του Αλμέιδα.

Το σκορ άνοιξε στο 17′ με μια εκπληκτική ασίστ του Μάνταλου στον ελεύθερο Πινέδα, ο οποίος σκόραρε με εξαιρετική κεφαλιά, σε μια φάση που ξεκίνησε από λάθος πάσα του Κοτάρσκι.

Παρόμοια φάση εκτυλίχθηκε και για το δεύτερο γκολ, με τον Εκόνγκ να χάνει εύκολα τη μπάλα, τον Σιμάνσκι να κάνει καλή σέντρα και τον Ελίασον να σκοράρει εντυπωσιακά στο 54′.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

  1. ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι (84΄ Γκατσίνοβιτς), Ελίασον (84΄ Άμραμπατ), Γιόνσον (64΄ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Μάνταλος (64΄ Τσούμπερ), Πόνσε (84΄ Πιζάρο)
  2. ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (46΄ Σάστρε), Νάσμπεργκ (60΄ Κουλιεράκης), Εκονγκ, Μπαμπά, Μειτέ, Οζντόεβ (75΄ Σβαμπ), Αντ. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ντεσπότοφ (60΄ Τάισον), Σαμάτα (75΄ Τόμας).
Exit mobile version