Νέα Ιωνία: Συνελήφθησαν μέλη του Ρουβίκωνα για επίθεση σε καφετέρια

Νέα Ιωνία: Συνελήφθησαν μέλη του Ρουβίκωνα για επίθεση σε καφετέρια

Τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα ηγετικό μέλος της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας, συνελήφθησαν από τις αρχές κατηγορούμενα για μια καταδρομική επίθεση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Νέα Ιωνία. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της ομάδας έφτασαν στον τόπο της επίθεσης με μηχανάκια, προξένησαν ζημιές σε ένα κατάστημα, και τραυμάτισαν δύο άτομα που βρίσκονταν εκεί.

Αφού ολοκλήρωσαν την επίθεση, οι δράστες μετέβησαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ της περιοχής, όπου στάθμευσαν τα μηχανάκια τους, και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την αντιφασιστική συναυλία που είχε προγραμματιστεί στο Νέο Ηράκλειο.

Η αστυνομία, εξετάζοντας τις κάμερες ασφαλείας, ταυτοποίησε τα μηχανάκια και προχώρησε στην κατάσχεσή τους. Ωστόσο, την επόμενη μέρα, οι ιδιοκτήτες τους κατήγγειλαν ότι είχαν κλαπεί.

Σε σχετική ανακοίνωση, η αστυνομία ανέφερε ότι ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα και άλλα τρία άτομα που είναι επίσης γνωστά στις αρχές ως μέλη του Ρουβίκωνα.

Exit mobile version