Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε χθες το απόγευμα με τον Περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στο κτίριο διοίκησης της Περιφέρειας, τη Βίλα Αλλατίνη.

Στην συνάντησή τους, ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε την Πρόεδρο για την αποτελεσματική λειτουργία του νέου κτιρίου υπηρεσιών της Περιφέρειας, το οποίο βοηθά στην άνετη εξυπηρέτηση των πολιτών. Μέχρι πρότινος, πολίτες υποχρεώνονταν να επισκέπτονται δεκατρία διαφορετικά κτίρια για τις διάφορες υπηρεσίες, αλλά τώρα μπορούν να εξυπηρετούνται εύκολα σε ένα κεντρικό κτίριο. Επιπλέον, ανακοίνωσε την ανακαίνιση της Βίλας Αλλατίνη, ενός ιστορικού χώρου.

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος συναντήθηκε με τους αντιπεριφερειάρχες των επτά περιφερειακών ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε ότι ενημέρωσε την Πρόεδρο για τις επικείμενες δράσεις και τα αναπτυξιακά έργα που έχουν προγραμματιστεί, καθώς και για τα ήδη υλοποιούμενα. Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Κεντρική Μακεδονία θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της χώρας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Τέλος, ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε την Πρόεδρο για την επίσκεψή της στην Περιφέρεια και για τις ευχές της για τη νέα θητεία του.

Exit mobile version