Φρικιαστικό έγκλημα στη Ρωσία: Ιερέας αποκεφάλισε τη σύζυγό του και έβαλε το κεφάλι της στην κατάψυξη

Φρικιαστικό έγκλημα στη Ρωσία: Ιερέας αποκεφάλισε τη σύζυγό του και έβαλε το κεφάλι της στην κατάψυξη

Στη Ρωσία, η είδηση της βίαιης δολοφονίας μιας 44χρονης γυναίκας από τον ιερέα σύζυγό της έχει προκαλέσει ανατριχίλα. Ο ιερέας φέρεται ότι αποκεφάλισε τη γυναίκα του και διαμέλισε το πτώμα μπροστά στην 8χρονη κόρη τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η αστυνομία συνέλαβε τον 40χρονο ιερέα Mikhail Zubarev μετά από εκτενή έρευνα, καθώς το σπίτι του ήταν γεμάτο αίμα. Το κρανίο της 44χρονης Viktoria Zubareva ανακαλύφθηκε στον καταψύκτη τους. Η κόρη και ο 17χρονος γιος τους διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο για να λάβουν ψυχολογική υποστήριξη.

Προηγουμένως, οι ενορίτες είχαν αναφέρει παράξενη συμπεριφορά από τον ιερέα, και είχε παυθεί από τα καθήκοντά του από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Zubarev αποκεφάλισε τη γυναίκα του με ένα μαχαίρι πριν διαμελίσει το πτώμα της. Έπειτα από τον αποτρόπαιο φόνο, ο ιερέας άρχισε να προσεύχεται, προτρέποντας την κόρη του να συμμετάσχει.

Το αναστατωμένο κορίτσι τηλεφώνησε στον μεγαλύτερο αδελφό της για βοήθεια. Ο ιερέας φέρεται να τοποθέτησε το κεφάλι της γυναίκας στον καταψύκτη, και αυτό εντοπίστηκε αργότερα από την κόρη τους.

Ο Zubarev, που κατάγεται από την αρκτική περιοχή του Murmansk, είχε εργαστεί ως ιερέας φυλακών και αποφοίτησε από το Ορθόδοξο Θεολογικό Σεμινάριο της Μόσχας το 2010. Βρίσκεται υπό κράτηση και αντιμετωπίζει πιθανή ποινή ισόβιας κάθειρξης εάν κριθεί ένοχος για φόνο.

Exit mobile version