Κρήτη: Άγριος καβγάς δύο αδελφών σε νεκροταφείο

Κρήτη: Άγριος καβγάς δύο αδελφών σε νεκροταφείο

Ένα έντονο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (1.11.2023) στην περιοχή των Άνω Αρχανών στην Κρήτη, όταν δύο αδέρφια ενεπλάκησαν σε άγριο καβγά.

Ο καβγάς εξελίχθηκε σε επίθεση μεταξύ των μελών δύο διαφορετικών οικογενειών, περιλαμβάνοντας την γυναίκα ενός από τους αδερφούς και τον ανήλικό γιο του άλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το creta24.gr, η καταγγελία των εμπλεκομένων ανέφερε ότι ο 41χρονος αδερφός βρισκόταν στον ίδιο χώρο με την 41χρονη γυναίκα του, ενώ ο 43χρονος αδερφός του πρώτου βρισκόταν με τον 17χρονο γιο του. Άγνωστο γιατί, οι συγγενείς αντάλλαξαν απειλές και ύβρεις, ενώ βιαιοπράγησε ο ένας εναντίον του άλλου.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη όλων των ενηλίκων που εμπλέκονταν στο περιστατικό, ενώ ο ανήλικος δεν κρατήθηκε υπό κράτηση.

Επίσης, η μητέρα του 17χρονου κατήγγειλε ότι οι συγγενείς της προσπάθησαν να τον πατήσουν με το αυτοκίνητο. Ένας από τους συλληφθέντες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει ιατρική περίθαλψη λόγω τραυματισμού στο χέρι και, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, επανήλθε στο κρατητήριο.

Exit mobile version