Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε γιατρός στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» από τμήμα της οροφής που κατέρρευσε

Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε γιατρός στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» από τμήμα της οροφής που κατέρρευσε

Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο “Άγιος Δημήτριος” στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, μέρος της οροφής στον προθάλαμο από τους κοιτώνες των ιατρών κατέρρευσε, με αποτέλεσμα ένας γιατρός να υποστεί ελαφρά τραύματα στο πόδι, όπως αναφέρει το thestival.gr.

Ο τραυματίας γιατρός εξετάστηκε αμέσως από άλλους ιατρούς του νοσοκομείου, οι οποίοι κρίθηκε ότι δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία. Παρά ταύτα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” για περαιτέρω εξετάσεις, καθώς το νοσοκομείο “Άγιος Δημήτριος” δεν διαθέτει ορθοπεδική κλινική.

Οι ιατροί του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου” κατέληξαν ότι δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό. Επιπλέον, η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου “Άγιος Δημήτριος”, κας Βασιλική Τραούδα, ανέφερε ότι πριν από λίγες ημέρες είχαν ολοκληρωθεί εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα του νοσοκομείου, και πιθανόν το ατύχημα να οφείλεται σε κακοτεχνία της εταιρίας που τις ανέλαβε.

Από το πρωί, κλήθηκαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας που είχε αναλάβει τις εργασίες και προχώρησαν σε επισκευές για την αποκατάσταση των ζημιών. Η κα Τραούδα υπογράμμισε ότι θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον της εταιρείας.

Επιπλέον, με εντολή του διοικητή του νοσοκομείου “Άγιος Δημήτριος”, κ. Νικήτα Παπαδόπουλου, θα διενεργηθούν επιπλέον έλεγχοι σε όλα τα σημεία όπου έγιναν πρόσφατα εργασίες επισκευής, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.

Exit mobile version