Δηλώσεις Ισραηλινού ακροδεξιού υπουργού – «Έχουμε την επιλογή να ρίξουμε ατομική βόμβα στη Γάζα»

Δηλώσεις Ισραηλινού ακροδεξιού υπουργού – «Έχουμε την επιλογή να ρίξουμε ατομική βόμβα στη Γάζα»

Σάλο Προκαλούν οι δηλώσεις του ακροδεξιού υπουργού του Ισραήλ, που αναφέρει ότι ο ισραηλινός στρατός έχει την επιλογή να χρησιμοποιήσει ατομική βόμβα εναντίον της Λωρίδας της Γάζας. Ο πόλεμος εναντίον της Χαμάς έχει φτάσει στις 30 ημέρες και έχει προκαλέσει πάνω από 10.000 νεκρούς, με την πιθανότητα αυτού του σεναρίου να φαντάζει εφιαλτική.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των Times of Israel, ο ακροδεξιός υπουργός Υποθέσεων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ιερουσαλήμ, Amihai Eliyahu, δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι η χρήση ατομικής βόμβας από τον ισραηλινό στρατό είναι μία από τις επιλογές στον πόλεμο εναντίον της Χαμάς στη Γάζα. Οι δηλώσεις αυτές δεν αποτελούν το μόνο ανησυχητικό μέρος, καθώς ο Eliyahu συνέχισε το αντιπαλαιστινιακό του παραλήρημα, δηλώνοντας ότι “η Γάζα δεν έχει δικαίωμα ύπαρξης” και ότι η ιδέα της δημιουργίας ενός παλαιστινιακού κράτους “δεν θα έπρεπε να έχει καμία έδρα σε αυτή τη γη.”

Όσον αφορά την τύχη των Παλαιστινίων στη Γάζα, ο ακροδεξιός Eliyahu δήλωσε ότι «μπορούν να πάνε να ζήσουν στην Ιρλανδία ή στις ερήμους αν θέλουν. Τα τέρατα της Γάζας θα πρέπει να βρουν μια λύση μόνοι τους».

Exit mobile version