Κασσελάκης: Όσοι σπατάλησαν χρήματα του ελληνικού λαού πρέπει να λογοδοτήσουν

Κασσελάκης: Όσοι σπατάλησαν χρήματα του ελληνικού λαού πρέπει να λογοδοτήσουν

Στην Κορινθία, όπου πραγματοποίησε μια επίσκεψη, ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε ότι όσοι έχουν αναλάβει τη διαχείριση των χρημάτων του ελληνικού λαού και έχουν διαπράξει ατασθαλίες θα πρέπει να λογοδοτήσουν.

“Θα γίνει έρευνα και θα λογοδοτήσουν όσοι έχουν αδικοχρησιμοποιήσει τα χρήματα του ελληνικού λαού για έργα που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ένα βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνομιλίας, μια πολίτης σχολίασε ότι “κανείς δεν έχει λογοδοτήσει ποτέ”. Σε απάντηση, ο Κασσελάκης τόνισε: “Εμένα δεν με έχει κανείς, αγαπημένη μου. Θα λογοδοτήσουν”.

Τέλος, πρόσθεσε: «Είναι δυνατόν να φτάνουμε στο σημείο ένας έντιμος λειτουργός να βουρκώνει, αναφερόμενος σε σχόλια του πρωθυπουργού στη Βουλή; Και μάλιστα σχόλια τα οποία έκανε μισή ώρα αφού εγώ τον πίεσα στο γραφείο του, τον πρωθυπουργό. Αυτό αφορά όλους μας. Αφορά και εσένα τον αγρότη η Ανεξάρτητη Αρχή. Γιατί αν δεν έχουμε μια δημοκρατία υψηλής ποιότητας, δε θα έρθουν καλοί πολιτικοί λειτουργοί για να προσφέρουν δικαιοσύνη στον απλό πολίτη που δουλεύει».

Exit mobile version