Βόλος: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα βρέφος που ήταν στην αγκαλιά του παππού του – Τους χτύπησε μηχανή

Βόλος: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα βρέφος που ήταν στην αγκαλιά του παππού του - Τους χτύπησε μηχανή

Μια τραγωδία συνέβη προχθές βράδυ στο κέντρο του Βόλου, καθώς ένας 33χρονος οδηγός μοτοσικλέτας παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα βρέφος μόλις 4 μηνών. Το μωρό ήταν στην αγκαλιά του παππού του σε διάβαση στον δρόμο, στο ύψος της οδού Ιάσονος με Αντωνοπούλου.

Κατά την παράσυρση του 53χρονου παππού, το βρέφος πετάχτηκε από τα χέρια του και χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του στοίχισαν τη ζωή. Ο παππούς διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με σπασμένα πλευρά και κακώσεις στα κάτω άκρα, ενώ ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο 33χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας. Και οι δύο πήραν εξιτήριο.

Οι περαστικοί που ήταν παρόντες κατά τη στιγμή του τροχαίου προσπάθησαν να βοηθήσουν και ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ. Στο μεταξύ, ο παππούς πήρε ένα ταξί με το μωρό στην αγκαλιά και έτρεξε στο Νοσοκομείο σε μια προσπάθεια να διασωθεί το βρέφος. Όταν φτάσει το ΕΚΑΒ, είχαν ήδη αναχωρήσει , έτσι μετέφερε μόνο τον τραυματισμένο οδηγό της μοτοσικλέτας.

Ο 33χρονος οδηγός αντιμετωπίζει κατηγορίες όπως επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Exit mobile version