Τραγωδία στην Αυστραλία: 5 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά, από αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε θαμώνες παμπ

Τραγωδία στην Αυστραλία: 5 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά, από αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε θαμώνες παμπ

Ένα τραγικό ατύχημα σημειώθηκε στη Ντέιλσφορντ της Αυστραλίας, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε θαμώνες σε παμπ, οδηγώντας στον θάνατο 5 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και 2 παιδιά.

Σύμφωνα με τις αρχές, 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ακαριαία στην πόλη της Ντέιλσφορντ, περίπου 110 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Μελβούρνης, ενώ ένα κορίτσι που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, ένα SUV ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και κατόπιν εισέβαλε σε χώρο με γρασίδι έξω από ένα ξενοδοχείο και παμπ, με αποτέλεσμα να παρασύρει ανθρώπους που καθόταν σε τραπέζια.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν έχει καταστήσει σαφές αν τα θύματα ήταν συγγενείς, ούτε αν η τραγωδία οφειλόταν σε υπερβολική ταχύτητα από τον οδηγό.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες της τραγωδίας δεν έχουν εξιχνιαστεί. Ο οδηγός, 66 ετών, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο. Υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, αλλά δεν βρέθηκε αλκοόλ στον οργανισμό του. Η αστυνομία σκοπεύει να του πάρει κατάθεση μόλις λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Exit mobile version