Φρίκη στις ΗΠΑ: 23χρονος αποκεφάλισε την 64χρονη γιαγιά του

Φρίκη στις ΗΠΑ: 23χρονος αποκεφάλισε την 64χρονη γιαγιά του

Ένας 23χρονος από τις Ηνωμένες Πολιτείες διέπραξε ένα φρικτό έγκλημα, σκοτώνοντας και αποκεφαλίζοντας την 64χρονη γιαγιά του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο διαμέρισμά τους στο Σαν Φρανσίσκο και αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία ενημερώθηκε για την ανθρωποκτονία.

Οι αστυνομικοί, μετά την άφιξή τους, ανακάλυψαν το πτώμα της 64χρονης Έλβια Λόπεζ-Αρόγιο, η οποία είχε αποκεφαλισθεί.

Σύμφωνα με την αναφορά του BBC, οι αρχικές υποψίες στράφηκαν αμέσως προς τον 23χρονο εγγονό της, τον Λουίς Γκουστάβο Αρόγιο-Λόπεζ. Ο νεαρός ζούσε μαζί με την 64χρονη γιαγιά του και είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί μετά από κατηγορίες για όπλα και παράνομη κατοχή.

Ο 23χρονος, μετά την επίθεση στη γιαγιά του, αποκεφάλισε το θύμα και έφυγε από το διαμέρισμα, κρατώντας το κεφάλι της γυναίκας.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκαν αρκετά όπλα, και το κίνητρο του 23χρονου παραμένει ακόμη αδιευκρίνιστο.

Ο νεαρός συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, όταν αναγνωρίστηκε από αστυνομικό στο Σαν Φρανσίσκο, με βάση τις πληροφορίες που είχαν προηγηθεί για τον εντοπισμό του.

Το κεφάλι της θύματος βρέθηκε λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του 23χρονου, κοντά σε έναν ποταμό. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για το περιστατικό.

Exit mobile version