ΗΠΑ: Ηλικιωμένη δασκάλα βίαζε 14χρονο στο υπόγειο του σχολείου

ΗΠΑ: Ηλικιωμένη δασκάλα βίαζε 14χρονο στο υπόγειο του σχολείου

Ένας 14χρονος μαθητής βίωνε μια εφιαλτικές στιγμές, καθώς η ηλικιωμένη δασκάλα του τον βίαζε επανειλημμένα στο σχολείο που φοιτούσε. Η 75χρονη Anne Nelson-Koch, που εργαζόταν στο ιδιωτικό σχολείο Βαπτιστών «Ακαδημία Βαπτιστών Τόμα» στο Ουισκόνσιν, καταδικάστηκε σε 15 χρόνια και θα εκτίσει ποινή φυλάκισης 10 ετών.

Η Anne Nelson-Koch, που εργαζόταν στην εκπαίδευση από τη δεκαετία του 1990, ξεκίνησε να διδάσκει στο ιδιωτικό σχολείο το 2016. Εκεί, γνώρισε τον 14χρονο μαθητή και τον ανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις που συνεχίστηκαν για αρκετό διάστημα, πολλές φορές μάλιστα στο υπόγειο του σχολείου.

Το 2017, η Nelson-Koch αποχώρησε από το σχολείο, αλλά συναντήθηκε ξανά με τον μαθητή το 2021, όταν πήγαιναν στην ίδια εκκλησία.Τότε, του έστειλε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα και ζήτησε να συνεχίσουν τις σεξουαλικές επαφές.

Η υπόθεση κατέληξε στα δικαστήρια, με την Nelson-Koch να κατηγορείται για 25 αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής επίθεσης κατά ανηλίκου, εκθέσεως γεννητικών οργάνων και εκφοβισμού του θύματος. Παρόλα αυτά, η ποινή της μειώθηκε από τα αρχικά 600 χρόνια φυλάκισης σε 10 χρόνια φυλάκισης, επειδή είχε «λευκό ποινικό μητρώο» και «ακολουθούσε μια ειρηνική εκκλησιαστική ζωή πριν διαπράξει το έγκλημα».

Exit mobile version