Κλοπή καλωδίων και δολιοφθορά σε φρεάτια του ΟΣΕ διαπιστώθηκε σε φρεάτια του ΟΣΕ στις Αχαρνές

Κλοπή καλωδίων και δολιοφθορά σε φρεάτια του ΟΣΕ διαπιστώθηκε σε φρεάτια του ΟΣΕ στις Αχαρνές

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα που διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών σχετικά με περιστατικό φθορών και κλοπής καλωδίων στο σιδηροδρομικό δίκτυο της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό καταγράφηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν το Κέντρο Ελέγχου Κυκλοφορίας του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών ανέφερε διακοπή επικοινωνίας τηλεδιοίκησης ηλεκτρονικής και τηλεδιοίκησης σηματοδότησης στο τμήμα Αθηνών-Τιθορέας.

Η ανάδοχος εταιρεία για την αποκατάσταση της βλάβης ενημερώθηκε και επικοινώνησε με τις αρχές. Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στην είσοδο του σιδηροδρομικού σταθμού Αχαρνών, όπου έκλεψαν και κατέστρεψαν τμήματα των καλωδίων. Παράλληλα, προκάλεσαν πυρκαγιά στην περιοχή προς την κατεύθυνση της γραμμής ανόδου, καταστρέφοντας ακόμη περισσότερα καλώδια.

Επιπλέον, ανακαλύφθηκε ότι υπήρξε ζημιά στην κάμερα καταγραφής κλειστού κυκλώματος στην είσοδο του υποσταθμού. Το περιστατικό αναφέρθηκε στις αρχές το απόγευμα της επόμενης ημέρας από τον προϊστάμενο του Οργανισμού και διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Exit mobile version