Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη 9/11/2023: Πτώση της θερμοκρασία και ενισχυμένοι βοριάδες

Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη 9/11/2023: Πτώση της θερμοκρασία και ενισχυμένοι βοριάδες

Σήμερα, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023, αναμένουμε αλλαγές στις καιρικές συνθήκες σε πολλές περιοχές της χώρας. Ειδικότερα, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας προβλέπονται νεφώσεις από τις πρώτες πρωινές ώρες, συνοδευόμενες από βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες στη Θράκη. Επιπλέον, αναμένονται ασθενείς βροχοπτώσεις σε περιοχές όπως η Θεσσαλία, η Στερεά Ελλάδα, η Πελοπόννησος, η Κρήτη και τα νησιά του Κεντρικού και Ανατολικού Αιγαίου, πιθανόν και στις Κυκλάδες.

Το απόγευμα, ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί, αλλά οι νεφώσεις θα παραμείνουν κυρίως στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν ως εξής:

Όσον αφορά τους ανέμους, αναμένονται το εξής:

Στην Αττική, αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχοπτώσεις, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης, αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα θα αλλάξουν κατεύθυνση προς νότιες διευθύνσεις με ένταση έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμαίνεται από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version