ΗΠΑ: Σε ισόβια καταδικάστηκε 21χρονη μητέρα που δολοφόνησε την μόλις 2 μηνών κόρη της – Τη χτύπησε στο τσιμέντο και την εγκατέλειψε

ΗΠΑ: Σε ισόβια καταδικάστηκε 21χρονη μητέρα που δολοφόνησε την μόλις 2 μηνών κόρη της - Τη χτύπησε στο τσιμέντο και την εγκατέλειψε

Μια μητέρα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αναστολής, αφού ομολόγησε ότι χτύπησε επανειλημμένα στο τσιμέντο την δύο μηνών κόρης της, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό της.

Η 21χρονη Makaylia Jolley, από το Μισισιπή των ΗΠΑ, χτύπησε το κοριτσάκι της Khalysie πολλές φορές πριν την εγκαταλείψει σε ένα πεζοδρόμιο. Το αποτρόπαιο αυτό περιστατικό συνέβη στην πόλη Pearl του Μισισιπή στις 12 Μαΐου 2022.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το κοριτσάκι υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της δύο ημέρες αργότερα. Οι ιατρικές εξετάσεις αποκάλυψαν ότι είχε υποστεί εκτεταμένο εγκεφαλικό οίδημα, καταγμάτα στο κρανίο, καταγμάτα στα χέρια, εκδορές και αιμορραγίες στα μάτια της.

Η μητέρα υποβλήθηκε σε ψυχιατρική αξιολόγηση και κρίθηκε ικανή να δικαστεί. Τη Δευτέρα, δήλωσε ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, έγκλημα για το οποίο προβλέπεται η ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αναστολής ή τη θανατική ποινή.

Η Jolley ομολόγησε ότι χτύπησε το μωρό της, αλλά ισχυρίσθηκε ότι ήταν ατύχημα και ότι δεν ήξερε γιατί το έκανε. Οι αρχές είπαν ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών το πρωί του περιστατικού.

Ο εισαγγελέας ανέφερε ότι πρόκειται για ένα «ανεξήγητο και αποτρόπαιο έγκλημα εναντίον ενός αθώου παιδιού. Η Makaylia Jolley θα πεθάνει στη φυλακή εκεί όπου ανήκει για τη διάπραξη αυτών των εγκλημάτων κατά της κόρης της. Δεν θα βγει ποτέ από τη φυλακή, σε καμία περίπτωση».

Exit mobile version