Χανιά: Μονοκινητήριο αεροπλάνο έπεσε στη θάλασσα – Οι δύο επιβαίνοντες βρέθηκαν νεκροί δεμένοι στα καθίσματά τους

Χανιά: Μονοκινητήριο αεροπλάνο έπεσε στη θάλασσα - Οι δύο επιβαίνοντες βρέθηκαν νεκροί δεμένοι στα καθίσματά τους

Θλίψη και οδύνη επικρατούν μετά τον εντοπισμό των δύο ατόμων που επέβαιναν στο μικρό αεροσκάφος που συνετρίβη νωρίς χθες το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε στα Χανιά.

Ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, εξέφρασε τη λύπη του για τον χαμό των δύο ατόμων που επέβαιναν στο δικινητήριο αεροσκάφος που κατέπεσε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή των Χανίων. Οι διασώστες ανέσυραν τους δύο επιβάτες νεκρούς από το αεροσκάφος, που βρέθηκε σε βάθος περίπου 3 μέτρων και 400 μέτρα από την ακτή.

Οι δύο άνδρες, που είναι ελληνικής καταγωγής, εντοπίστηκαν δεμένοι με τις ζώνες τους στα καθίσματά τους. Περιπατητές παρατήρησαν το αεροσκάφος να χάνει ύψος και να πέφτει στη θάλασσα, ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές, και οι λιμενικές αρχές επικοινώνησαν με τις διασωστικές ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αεροδρόμιο στο Μάλεμε δεν διαθέτει φωτισμό.

Το μικρό αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την περιοχή της Κωπαΐδας με προορισμό τα Χανιά, σύμφωνα με την εναέρια κυκλοφορία αεροπορίας. Όμως λόγω του σκοταδιού που έπεσε, ο πιλότος έκανε στροφή πάνω από το Κολυμπάρι προσπαθώντας προσεγγίσει στον διάδρομο προσγείωσης από την πλευρά της θάλασσας, αλλά ξαφνικά χάθηκε το σήμα του.

Exit mobile version