Βοιωτία: Νεκρός νεαρός κατά την καταδίωξη από την αστυνομία – Εκπυρσοκρότησε όπλου αστυνομικού

Βοιωτία: Νεκρός νεαρός κατά την καταδίωξη από την αστυνομία – Εκπυρσοκρότησε όπλου αστυνομικού

Μια άγρια καταδίωξη αυτοκινήτου κατέληξε σε τραγικό συμβάν με έναν νεκρό στο Λεοντάρι της Βοιωτίας τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν ένα ύποπτο αυτοκίνητο, κινούμενο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο της αστυνομίας, η οποία του είχε κάνει σχετικό σήμα.

Σύμφωνα με την αναφορά του lamiareport, ακολούθησε μια άγρια καταδίωξη, κατά την οποία το όχημα κινούνταν επικίνδυνα σε πολυσύχναστες περιοχές. Στο σημείο ενεπλάκησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με το ύποπτο αυτοκίνητο τελικά να παγιδεύεται σε αδιέξοδο στο Λεοντάρι, μετά από επέμβαση της ΟΠΚΕ.

Κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να ελέγξουν τους επιβάτες, φέρεται ότι δέχτηκαν επίθεση από αυτούς, με έναν εκ των επιβαινόντων να προσπαθεί να αρπάξει το όπλο αστυνομικού, το οποίο εκπυρσοκρότησε. Η σφαίρα βρήκε τον ύποπτο, ο οποίος δυστυχώς κατέληξε νεκρός.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά για τον νεαρό άνδρα.

Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας έχει ενημερωθεί και αναμένεται να διεξαχθεί περαιτέρω έρευνα για την ακριβή αποσαφήνιση των γεγονότων.

Exit mobile version