ΗΠΑ: 16χρονη κατηγορείται ότι έκοψε τον λαιμό του νεογέννητου μωρού της

ΗΠΑ: 16χρονη κατηγορείται ότι έκοψε τον λαιμό του νεογέννητου μωρού της

Σε μια σοκαριστική υπόθεση στη Νεμπράσκα, μια 16χρονη κατηγορείται ότι δολοφόνησε το νεογέννητο μωρό της και στη συνέχεια προσπάθησε να κρύψει το πτώμα του. Σύμφωνα με αναφορές από την Star Herald, η 16χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού και χρήση θανατηφόρου όπλου.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας στο Γκόρντον της Νεμπράσκα μετά από αναφορές ότι είχε πραγματοποιηθεί γέννα και το μωρό δεν ανέπνεε. Κατά την ένορκη κατάθεση, η μητέρα της 16χρονης ανέφερε ότι η κόρη της είχε τραυματίσει το μωρό.

Όταν η αστυνομία εξέτασε το πτώμα του μωρού, παρατήρησε ότι ο λαιμός του είχε κοπεί και το βρέφος είχε μαχαιρωθεί πολλές φορές.

Η ίδια η 16χρονη αργότερα παραδέχτηκε στη μητέρα της ότι είχε δολοφονήσει το μωρό. Ο πατέρας της κοπέλας βρήκε το πτώμα του νεογέννητου βρέφους, το οποίο είχε τοποθετηθεί σε μια άδεια σακούλα με τροφή για σκύλους, στη ντουλάπα της 16χρονης.

Η 16χρονη οδηγήθηκε στο δικαστήριο της κομητείας Sheridan και κρατείται χωρίς εγγύηση, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνά τους για τα αίτια και τις συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό γεγονός.

Exit mobile version