Εντοπίστηκε dna Έλληνα οπαδού σε μαχαίρι που είχε πάνω αίμα του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή

Εντοπίστηκε dna Έλληνα οπαδού σε μαχαίρι που είχε πάνω αίμα του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή

Εξελίξεις παρουσιάζονται στην υπόθεση της δολοφονίας του φίλαθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, που συνέβη τον περασμένο Αύγουστο στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τη διάρκεια επεισοδίων με Κροάτες οπαδούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ένα από τα μαχαίρια που περισυνέλεξε η αστυνομία από τον τόπο του εγκλήματος και είχε αίμα του θύματος, περιείχε το DNA ενός 35χρονου Έλληνα οπαδού.

Ο 35χρονος εκδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή την υπόθεση στα δικαστήρια της Ευελπίδων και ανέφερε ότι είχε ένα μαχαίρι μαζί του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, το οποίο, ωστόσο, χάθηκε.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 35χρονος συνελήφθη και φυλακίστηκε στις φυλακές του Ναυπλίου, καθώς εκκρεμούσε εναντίον του ποινή φυλάκισης 12 μηνών και χρηματικού προστίμου για προηγούμενη εμπλοκή του σε επεισόδια στον Βόλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 35χρονος αναμένεται να υποβληθεί σε επανεξέταση από τις αρχές τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε κάποιον ρόλο στο θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Exit mobile version