ΗΠΑ: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 17χρονο που υπερασπίστηκε θύμα bullying

ΗΠΑ: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 17χρονο που υπερασπίστηκε θύμα bullying

Ένας 17χρονος νεαρός στη Νεβάδα έχασε τη ζωή του μετά από μαζική επίθεση που δέχθηκε επειδή υπερασπίστηκε έναν φίλο του που δεχόταν bulling.

Ο Τζόναθαν Λιούις, μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας, έχασε τη ζωή του την προηγούμενη Τρίτη. Toy e;ixan epiteue;i περίπου 15 άτομα κοντά στο σχολείο Rancho, όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί ένα νεαρό φίλο του που του έκαναν bulling, όπως δήλωσε ο πατέρας του.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι οι δράστες επιτέθηκαν επανειλημμένα στον 17χρονο, τον έσπρωξαν επάνω σε έναν φράχτη και τον χτυπούσαν όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί τον φίλο του που τον είχαν πετάξει σε έναν κάδο.

Όταν οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν και έφτασαν επί τόπου, βρήκαν τον Τζόναθαν Λιούις που είχε τραύματα στο κεφάλι και αιμορραγούσε. Του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε.

Βίντεο που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα καταγράφουν την επίθεση, δείχνοντας τον ανήλικο να υπερασπίζεται τον φίλο του και στη συνέχεια περισσότερα από 12 άτομα να του επιτίθενται και να τον ρίχνουν στο έδαφος.

Ο πατέρας του Τζόναθαν Λιούις έκανε λόγο για έναν νέο άνθρωπο που αγαπούσε την κοινότητά του και ένιωθε ευθύνη για τους άλλους. Ένας λογαριασμός στο GoFundMe δημιουργήθηκε για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα του 17χρονου.

Σε μια ανακοίνωση, ο πατέρας του Τζόναθαν Λιούις αποκήρυξε τη βία και εξέφρασε την ελπίδα ότι ο θάνατος του γιου του θα οδηγήσει σε περαιτέρω προσπάθειες για την αντιμετώπιση της βίας ανηλίκων.

Η έρευνα για την επίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Exit mobile version