ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη – Ενότητα για αξιόπιστη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Τσίπρα - Κασσελάκη - Ενότητα για αξιόπιστη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση

Την περασμένη Τετάρτη (15/11), ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε στο γραφείο του στη Λεωφόρο Αμαλίας με τον Στέφανο Κασσελάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του κ. Κασσελάκη και έγινε σε φιλικό πνεύμα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν όλες οι πολιτικές εξελίξεις.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη επαφή μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Κασσελάκη, καθώς είχαν επικοινωνήσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Σύμφωνα με πηγές του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Κασσελάκης επικοινώνησε με τον κ. Τσίπρα και πρότεινε τη συνάντηση για την ανταλλαγή απόψεων.

Ο κ. Τσίπρας αποδέχθηκε την πρόσκληση και συναντήθηκε τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό του γραφείο στην Οδό Αμαλίας. Στη συνάντηση, που ήταν η πρώτη μετά την εκλογή του νέου Προέδρου, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ανησυχία του για την συνεχή ένταση στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε τη σημασία της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόσο για μια αξιόπιστη αντιπολίτευση έναντι της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όσο και ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τόνισε ότι η ενότητα μπορεί να διατηρηθεί μόνο με τη συνεπή τήρηση του καταστατικού και τον καθορισμό μιας πολιτικής στρατηγικής ανοικτής σε όλες τις απόψεις.

Exit mobile version