Δημήτρης Κουτσούμπας: Συνάντηση με τα σωματεία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Δημήτρης Κουτσούμπας: Συνάντηση με τα σωματεία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Χθες, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε με αντιπροσωπείες των σωματείων των εργαζομένων της εταιρείας ΛΑΡΚΟ. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Γιώργος Μαρίνος, βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ, καθώς και ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ και ο Νίκος Μαυροκέφαλος, υπεύθυνος του Τμήματος της ΚΕ για την Εργατική – Συνδικαλιστική Δουλειά.

Στην αρχή της συνάντησης, ο Δ. Κουτσούμπας επισήμανε ότι το ΚΚΕ ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των σωματείων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ για συνάντηση με τα πολιτικά κόμματα, λαμβάνοντας υπόψη τη λήξη των συμβάσεων εργασίας πολλών εργαζομένων της εταιρείας στις 31/12.

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι αυτό το ζήτημα είναι πλέον επείγον και πρέπει να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα από την κυβέρνηση για να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας με σύγχρονα δικαιώματα. Επίσης, υπογράμμισε τη σημασία της συντήρησης των μονάδων της ΛΑΡΚΟ για την ομαλή επαναλειτουργία της.

Τέλος, δήλωσε πως «πρέπει να επιλυθούν όλες οι εκκρεμότητες που σχετίζονται με τη ΛΑΡΚΟ και που όσο καθυστερούν δημιουργούν ανασφάλεια και ανησυχία στους εργαζόμενους, ιδίως όσο πλησιάζει το τέλος του χρόνου».

Exit mobile version