Διπλό δυστύχημα στη Συγγρού: Δύο νεκροί σε τροχαία σε απόσταση 20 μέτρων μέσα σε λίγες ώρες

Διπλό δυστύχημα στη Συγγρού: Δύο νεκροί σε τροχαία σε απόσταση 20 μέτρων μέσα σε λίγες ώρες

Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα συνέβησαν με ελάχιστη χρονική διαφορά στη Λεωφόρο Συγγρού, με θύματα τον οδηγό ενός ΙΧ αυτοκινήτου και μία επιβάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ατυχήματα συνέβησαν στο ίδιο τμήμα του δρόμου, με απόσταση περίπου 20 μέτρων.

Το πρώτο τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ στην έξοδο προς τη Γλυφάδα, στην περιοχή της Καλλιθέας. Μια μοτοσικλέτα που κινούνταν στη Λεωφόρο Συγγρού συγκρούστηκε με ένα ταξί, χτυπώντας την πίσω αριστερή ρόδα του. Η σύγκρουση ήταν τόσο βίαιη που ο 44χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας εκτοξεύθηκε στον δρόμο και τραυματίστηκε σοβαρά. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, αλλά ο αναβάτης βρισκόταν χωρίς τις αισθήσεις του.

Το δεύτερο τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 5:00 τα ξημερώματα, στην έξοδο της Λεωφόρου Συγγρού προς τον Πειραιά, επίσης στην περιοχή της Καλλιθέας. Ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του για άγνωστους λόγους, με αποτέλεσμα η 20χρονη συνοδηγός να χάσει τη ζωή της. Ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Κρατικό Νίκαιας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο κινούνταν με υψηλή ταχύτητα και προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο, όπου μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα.

Exit mobile version