Κασσελάκης για ομάδα Αχτσιόγλου: «Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι, ας το κάνουν τώρα»

Κασσελάκης για ομάδα Αχτσιόγλου: «Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι, ας το κάνουν τώρα»

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την ομάδα “6 συν 6” ύστερα από την πανελλαδική τηλεδιάσκεψη της τάσης που σηματοδότησε την απόφασή τους να αποχωρήσουν από το κόμμα.

Κατά τη συνέντευξή του του στο ραδιοσταθμό “Στο Κόκκινο”, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε: «εγώ έτεινα χείρα φιλίας και στον κ. Τσακαλώτο και σε όλους. Σέβομαι το κόμμα πολύ, γι’ αυτό ευθυγραμμίστηκα μαζί του. Αν δεν σέβομαι το κόμμα, δεν θα σέβομαι τον Αλέξη Τσίπρα.”

Όπως είπε, «ακριβώς εξαιτίας αυτό του σεβασμού, από την πρώτη στιγμή προσκάλεσα την κ. Αχτσιόγλου στο γραφείο μου στη Βουλή και της πρότεινα όποια θέση ήθελε» συνέχισε ο κ. Κασσελάκης, λέγοντας πως «μα, θα ήταν ηγετική ομάδα αν είχαν αποδεχθεί την πρότασή μου. Λέω ελάτε να είστε ηγετική ομάδα, ήσασταν η πρώτη γραμμή του Αλέξη Τσίπρα, βασίζομαι σε αυτήν την ομάδα» και έστειλε μήνυμα προς τα στελέχη της νέας γενιάς του κόμματος, υπογραμμίζοντας ότι «κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Αν είχαν να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα».

Exit mobile version