Μεταμόρφωση: Αεροπλάνο στην Εθνική Οδό – άφωνοι οι οδηγοί

Εικόνα που αν μη τι άλλο δεν τη συναντάς συχνά σε δρόμο και που θα μπορούσε να δημιουργήσει... παραισθήσεις στους οδηγούς. Τελικά, μετά από αρκετή ταλαιπωρία, το αεροπλάνο που μεταφερόταν σπαστά σε τρία μέρη από ισάριθμα φορτηγά, μπορεί να μην πέταξε ποτέ, αλλά η κίνηση σιγά - σιγά αποκαταστάθηκε.

Οι οδηγοί στην Αθήνα αντιμετωπίζουν καθημερινά τεράστια προβλήματα με την κυκλοφορία στον Κηφισό και σε άλλους κεντρικούς δρόμους της Αττικής. Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής (24/11), συνέβη κάτι αναπάντεχο.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί που κατέβαιναν τον Κηφισό κοντά στη Μεταμόρφωση βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα: Ένα ακινητοποιημένο αεροπλάνο τοποθετημένο στον δρόμο. Η καθυστέρηση στην πορεία των οδηγών δεν οφειλόταν σε τροχαίο ατύχημα, βλάβη σε οχήματα ή αυξημένη κίνηση, αλλά στο αεροπλάνο που βρισκόταν στον δρόμο.

Μια σπάνια εικόνα που δεν συναντάται συχνά στους δρόμους και θα μπορούσε να προκαλέσει παραισθήσεις στους οδηγούς. Τελικά, μετά από αρκετή ταλαιπωρία, το αεροπλάνο που μεταφερόταν σε τρία κομμάτια από ισάριθμα φορτηγά απομακρύνθηκε και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε σταδιακά.

Exit mobile version