Βοιωτία: Συνελήφθη 25χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

Βοιωτία: Συνελήφθη 25χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από έρευνα για υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων, προχώρησε στη σύλληψη ενός 25χρονου στη Βοιωτία, στο πλαίσιο διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, αξιοποίησε πληροφορίες από αρχές άλλων χωρών, από όπου προέκυψε ότι ένας χρήστης στην Ελλάδα είχε πρόσβαση σε ιστότοπο-εφαρμογή που περιείχε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Τα στοιχεία που συλλέχθηκαν παραδόθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, και έπειτα από επιπλέον αστυνομική έρευνα, προσήγαγαν τον ύποπτο, που συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Στο σπίτι του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων σκληρών δίσκων, κινητών τηλεφώνων, φορητής κάρτας αποθήκευσης και USB.

Επιπλέον, από τον έλεγχο του ψηφιακού υλικού, ανακαλύφθηκε υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) που περιείχε σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στην κατάλληλη εισαγγελική αρχή και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση, ενώ τα ψηφιακά πειστήρια που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Exit mobile version