Καϊμακτσαλάν: Aπεγκλωβίστηκαν οι 42 επιβάτες που είχαν εγκλωβιστεί σε λεωφορείο λόγω της κακοκαιρίας

Καϊμακτσαλάν: Aπεγκλωβίστηκαν οι 42 επιβάτες που είχαν εγκλωβιστεί σε λεωφορείο λόγω της κακοκαιρίας

Περίπου μιάμιση ώρα παρέμεινε ακινητοποιημένο και αποκλεισμένο, λόγω της έντονης χιονόπτωσης, ένα λεωφορείο με 42 επιβάτες στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν. Στο σημείο έσπευσαν να επιχειρήσουν εκχιονιστικά οχήματα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Έδεσσας.

Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία διάσωσης του λεωφορείου και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της επόμενης ώρας. Οι επιβάτες προέρχονται από τη Λιβαδειά και τώρα μεταφέρονται στο Νέο Άγιο Αθανάσιο, από όπου θα μεταβούν στο Λουτράκι της Πέλλας. Τα 33 άτομα βρίσκονται ήδη στο χωριό, ενώ οι υπόλοιποι 9 είναι στον δρόμο.”

“Αφού ενημερωθήκαμε, ανέβασαν πάνω και τους παρείχαν κουβέρτες, χωρίς να χρειαστεί να τους παρασχεθεί τροφή, καθώς η μεταφορά τους έγινε άμεσα. Στο σημείο παρευρίσκονται δύο οχήματα αποχιονισμού, ενώ η διαδικασία διάσωσης συνεχίζεται με τη συνδρομή της πυροσβεστικής και της αστυνομίας”, πρόσθεσε ο αντιπεριφερειάρχης.

Exit mobile version